A Richter Anna Díj nem csupán elismerés, hanem innovatív ötletek megvalósításának támogatója

Beszélgetés Beke Zsuzsával, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetőjével

Beszélgetés Beke Zsuzsával, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetőjével

A Richter Gedeon Nyrt. mint innovatív, hazai központú gyógyszervállalat folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel jelen lehet a hazai egészségügy és az oktatás mindennapjaiban, különösen nyitott a nőket támogató kezdeményezésekre.

A Richter a Nőkért program keretében számos nagyszerű kezdeményezést ismerhettünk meg.

Az elmúlt 18 évben a Richter számos olyan programot valósított meg, amelyek segítséget nyújtanak az egészségügyben és az oktatásban áldozatos munkát végző nőknek, illetve amelyek növelik elismertségüket, megbecsülésüket. Célunk a megújulás, igyekszünk időről időre új projekttel színesebbé tenni Richter a Nőkért programunkat.

 A Richter Anna Díj nem csupán elismerés, hanem innovatív ötletek megvalósítását támogató pályázat.

Valóban több egy díjnál, együttgondolkodásra hív és olyan ötletek megvalósításához nyújt támogatást, melyek alulról, az adott szakmákban dolgozóktól érkeznek, valódi igényekre adnak valódi választ. Úgy alkottuk meg ezt a díjat, hogy a szakmai értékeken és kreativitáson túl a közösség építését is szolgálja. A pályázatra csapatok jelentkezését várjuk és szeretnénk, ha a csapatokat női kapitány vezetné.

Te, mint zsűritag milyen szempontokat tartasz igazán fontosnak, amikor majd a pályázatokat értékeled?

Szükségszerű, hogy a pályázati anyagban leírt ötlet megvalósítható legyen, és azt gondolom, hogy az igazán figyelemre méltó munkákban az látszik majd, hogy hosszú távon nemcsak pályázók szűk környezetére lesz hatással, hanem az egész társadalom javát fogják szolgálni.