Közel tizennyolcezer szavazat érkezett az első héten

Népes szavazótábora van a Richter Anna Díj második évadában döntőbe jutott csapatoknak. Már az első hét után is jól láthatóan megmozgatta követőinket, és a pályázók lelkes rajongóit a 12 döntős projektterv, hiszen a szavazás első hetének végére csaknem tizennyolcezer szavazat érkezett összesen.

Annyit elárulhatunk, hogy izgalmakkal teli heteknek nézünk elébe, a csapatok szavazatainak száma dinamikusan változik, így még inkább fontosanak érezzük hangsúlyozni, hogy senki sem dőlhet hátra március 8-a éjfélig, a szavazási időszak lezártáig.

Ezen a diagramon a beérkezett szavazatok számát ábrázoltuk csupán, hogy melyik csapatot jelölik az egyes oszlopok, az a nagyközönség előtt rejtve marad.

Egy igen fontos dologra azonban szeretnénk felhívni a szavazók figyelmét:

Kizárólag érvényes, élő e-mail címmel lehet szavazatot leadni, és csak azok a szavazatok érvényesek, amelyeket az e-mail címre kapott linkre kattintva megerősítettek. Kérünk benneteket, hogy figyeljetek arra, hogy helyezesen gépeljétek be az e-mail címet a szavazófelületen, ellenkező esetben a visszaigazoló link nem érkezik meg a postaládátokba.

Köszönjük, és jó szavazást, jó szurkolást kívánunk!